Zárszervíz ügyelet Pécs éjjel-nappal! +36 30/870 2060, +36 30/381 3800

Pécs-zarszerviz.hu

Zárszerelés, zárjavítás

Zárszerelés, zárjavítás Pécs területén azonnali kiszállással és munkavégzéssel. Abban az esetben ha elromlott vagy meghibásodott a zárja, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat. A hívástól számítva a zászerelést 30-60 percen belül elkezdjük, az elromlott zárat rövid határidővel megjavítjuk. Zárszervíz ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását Pécsen és vonzáskörzetében.

Szakszerű és gyors megoldásokat kínálunk zárszerelésre. Zárszerelés garanciával, zárszerelés gyors kiszállással.

Zárszerelés nem megfelelően működő zár esetén

Zárszerelés nehezen, vagy nem megfelelően működő zárak esetén zárjavítás a nap 24 órájában. A meghibásodott zárakar érdemes hamar kicserélni mert a kulcs könnyedén bele tud törni és az meggátolja a zár nyitását illetve csukását. Ilyenkor a zárjavítás helyett sürgősségi zárnyitásra, zárcserére van szükség, melynek költségei gyakran magasabbak a zárszerelés költségeinél.

Zárszerelés, második zár felszerelése

A leggyakrabban azokba a lakásokba törnek be, melyeket csak egy zár véd. Zárszerelő szolgálatunk gyorsan és szakszerűen végzi el a másodlagos zárak felszerelését, mely megnöveli otthona, ingatlana biztonságát. A megfelelő minőségű zár beépítése az ajtóba nagyon fontos.

Zárjavítás Pécs

Zárjavítás Pécsen zárjavító lakatos szakemberektől. Megbízható, gyors, szakszerű munkavégzés több évtizedes zárjavító lakatosmesmesterektől. Rövid határidővel, sürgős esetben azzonali kiszállással vállaljuk a korszerű zárszerkezetek és a müködésképtelen régi zárak javítását is. Zárjavításért Pécsen hívja a Pécs-Zárszervíz ügyfélszolgálatát.

Kizárta magát, elveszítette a kulcsot, becsapódott az ajtó! Hívjon minket bátran Pécs bármelyik részéről.

+36 30/870 2060, +36 30/381 3800